arena zagreb arena zagreb
DogađanjaObavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Shakira   >

Shakira

PRODAJA ULAZNICA POČINJE U PETAK, 25. VELJAČE U 8 SATI

 NAJPOZNATIJI BOKOVI SE VRAĆAJU  

Ovogodišnja turneja, na kojoj promovira svoj novi album, a na kojem se nalazi I najzaraznija pjesma prošloga ljeta, ‘Waka Waka’, nastavlja pomicati granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo. Njena dvosatna izvedba je mješavina plesne glazbe, divnih balada I snažnog rocka dok su njeni su koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od istinskih glazbenih zvijezda.Ovadobitnica Grammya, pjevačica, zabavljačica I producentica u svojoj je karijeri prodala više od 50 milijuna albuma,surađivala sa brojnim glazbenicima popu tBeyonce I Alejandra Sanza, jedina  je glazbenica iz Južne Amerike koja je imala pjesmu na prvom mjestu top liste u Americi, te jedina Kolumbijka koja je pjevala na inaguraciji presjednika Baracka Obame. Čak četiri njena hita su među dvadeset najprodavanijih pjesama prošlog desetljeća, a sa hitom ‘Hips Don’t Lie’ osvojila je prvo mjesto u više od 50 zemalja.  

Waka Waka (This Time for Africa)zajedno sa španjolskom verzijom Waka Waka (Esto es África), svjetska je senzacija prodana u dva milijuna primjeraka što ju čini najuspješnijom pjesmom ikada
snimljenom za nogometno prvenstvo. Isti je video na You Tubeu pogledan više od 300 milijuna puta što ga stavlja na 4. mjesto najgledanijih video zapisa na ovom popularnom kanalu..
 
Uspjeh ovogsingla kao i cijelog albuma naveli su Shakiru da krene na svjetsku turneju.  “Kada sam letjela za Južnu Afriku, primila sam zagrljaja i poljubaca kao nikada prije“ kaže Shakira. „Službenici na aerodromu su plesali “Waka Waka”! Nedojstajao mi je kontakt s obožavateljima i to mi je pokazalo da mora što prije završiti album svom energijom i radošću.”
 
No Shakira nije samo zavavljačica već i prava humanitarka. Osim svoje zaklade Pies Descalzos, zaklade koja se bori za edukaciju djece diljem svijeta, član je i ALAS zaklade kao i ambasadorica 1GOAL-a i UNICEF-a.
 
 
PRODAJA ULAZNICA:
 
Ulaznice za ovaj koncert u prodaju kreću u petak, 25. veljače na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a mogu se kupiti I online na www.eventim.hr. Članovi FAN KLUBA imaju mogućnost ranije kupovine I to od sutra, 23. veljače od 10 ujutro pa sve do četvrtka, 24. veljače u 12h.
Dodatne informacije o FAN KLUBU mogu se naći na www.shakira.com, a o ulaznicama I samom koncertu na www.lupapromotion.hr.
 
Ulaznice su podjeljene u nekoliko kategorija:
 
Fan Pit:                                  400 kn
Sjedenje tribina dolje 1:    400 kn
Sjedenje tribina dolje 2:     350 kn
Sjedenje gornja tribina:     300 kn
Stajanje :                              330 kn
Loža.:                                    750 kn
 
U prodaji su I dva posebna paketa ulaznica:
  
EARLY ACCESS:

  • Ulaznica za FAN PIT
  • Raniji ulazak u Arenu kako bi osigurali najbolje mjesto u FAN PITU
  • Poseban ulaz na koncert
  • Poseban SHAKIRA poklon
  • Voucher za ‘merchandise’ u vrijednosti od 150 kn
  • Propusnica sa ovogodišnje turneje za uspomenu
 
CIJENA OVOG PAKETA JE 1550 KN I REZERVIRAN JE ZA SAMO 100 PRAVIH FANOVA!! 


HOT SEAT:

  • Najbolje mjesto na koncertu
  • Poseban SHAKIRA poklon
  • Voucher za ‘merchandise’ u vrijednosti od 150 kn
  • Propusnica sa ovogodišnje turneje za uspomenu
 
CIJENA OVOG ‘VRUĆEG’ PAKETA IZNOSI 1550 KUNA, A U PRODAJU JE PUŠTENO SAMO 100!!