arena zagreb arena zagreb
DogađanjaObavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   REPROLIGNUM - MEĐUNARODNI SAJAM ZA DRVNU INDUSTRIJU   >

REPROLIGNUM - MEĐUNARODNI SAJAM ZA DRVNU INDUSTRIJU

06.-08.09.2017.

 

Nakon ljetnih vrućina pripremite se za posjet sajmu ReproLignum. Sve je spremno za održavanje 3. izdanja međunarodnog poslovnog sajma drvnih materijala, repromaterijala i tehnologija. Opravdanost priredbe već je pokazalo prvo izdanje te se tako na samom početku deklariralo kao regionalni sajam koji se nalazi u središtu pozornosti drvne struke.
Fokus na sajmu biti će stavljen na segment tehnologija gdje će biti vrlo živo budući da je program izlaganja porilično širok. Tolika brojnost izloženih strojeva odavno nije viđena u Hrvatskoj. Posjetitelji će se uživo moći uvjeriti u kvalitetu i djelotvornost potpuno funkcionalnih strojeva, alata i proizvodnih rješenja koja se nude na tržištu te dobiti sve potrebne informacije. U fokusu su njemački i talijanski obradni CNC-centri, cilindrične brusilice, "kanterice", klasični i strojevi za primarnu preradu drva i sl.
Uz tehnologije bit će predstavljen i program okova, materijala i repromaterijala za drvnu industriju. U segmentu tehnike okivanja nude se najnovija rješenja za što inteligentniju funkciju i bolji komfor pri upotrebi. Često je to usko povezano s elektronikom i informatikom, a ReproLignum je mjesto gdje se detaljno mogu provjeriti principi funkcioniranja i ugradnje.
 
Sajam ReproLignum će se održati od 6. do 8. 9. 2017, a radno vrijeme za posjetitelje je od 9:00 do 18:00h.
 
Detaljnije na: www.reprolignum.drvo.hr