arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Klapa Intrade   >

Klapa Intrade

01.12.2018

 
Nakon 7 godina Tomislav Bralić i klapa Intrade će ponovo zapjevati u zagrebačkoj Areni 01.012.!
 
Tomislav Bralić i klapa Intrade će nakon sedam godina 1. prosinca ponovo zapjevati u zagrebačkoj Areni uz koju ih vežu samo najljepša sjećanja i prikazi prepune dvorane raspoloženih obožavatelja koji su uglas s njima pjevali najveće hitove.
Prije sedam godina su održali večer za pamćenje u zagrebačkoj Areni, a sada su odlučili svoj trinaesti koncert u Zagrebu održati ponovo u toj dvorani.
U zagrebačkoj Areni ćemo 01.12. vidjeti još jedan vrhunski koncert ove klape s nekoliko iznenađenja i nabijen emocijama, dok produkciju koncerta potpisuje isti tim kao i na svim njihovim zagrebačkim koncertima. Valjda istaknuti i zanimljiv podatak da je klapa Intrade jedina klapa koja je uspjela napuniti sve arene i veće dvorane u Hrvatskoj.
Ova klapa od 2006. godine uzastopno u prosincu održava velike koncerte u Zagrebu, što je malo kojem izvođaču do sada uspjelo da sve godine iznova izazove interes i napuni svaku dvoranu u glavnom gradu. Klapa kaže da tajne nema, treba imati dobre pjesme koje s kojima će se ljudi povezati i zavoljeti.
Tomislav Bralić je veselo najavio povratak u Arenu - Evo nas opet u Areni nakon 7 godina, koncert u najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Velika je to čast i odgovornost za mene i klapu Intrade, to je ujedno potvrda našeg rada i još jedan dokaz da imamo najbolju i najvjerniju publiku koja nas uvijek prati. Sve naše najbolje pijesme ćemo otpjevati zajedno i nadam se još jednom velikom spektaklu koji ćemo svi pamtiti.
Od prošlog koncerta u Areni klapa je nastavila nizati mnoge uspjehe na festivalima gdje su osvojili brojne nagrade, otišli su na dvije turneje po Americi i Kanadi te na jednu po Australiji.
Prošle godine je ova klapa ispunila svoj dugogodišnji san i zapjevala u pulskoj Areni po prvi puta. Dvostruki CD i DVD 'Arena Pula' s tog koncerta je izašao u izdanju Scardone, te je odmah izborio svoje mjesto na prodajnim top listama a koncert je uživo prenosila i televizija.
Nema bolje pozivnice za koncert od kadrova s njihovog prošlog koncerta u Areni gdje se mogla osjetiti sva čarolija te večeri: 
https://www.youtube.com/watch?v=d87YuJn6LsE