arena zagreb arena zagreb
Uskoro u areniObavijesti
Početna   >   Uskoro u areni   >   Enrique Iglesias   >

Enrique Iglesias

01.12.2019.ENRIQUE IGLESIAS
01.12.2019. ARENA ZAGREB
www.eventim.hr
 
  • POČETAK REDOVNE PRODAJE ULAZNICA JE U ČETVRTAK, 7. OŽUJKA
  • ENRIQUE SE VRAĆA U ZAGREB S NOVOM TURNEJOM I NAJVEĆIM       HITOVIMA
  • POSEBNA PRODAJA  ZA NAJVEĆE FANOVE POČINJE U UTORAK, 5. OŽUJKA U 10 SATI NA STRANICI  www.enriqueiglesias.com i www.btickets.com I TRAJE DO 7. OŽUJKA U PONOĆ.
  • KUPCI PRVIH 1000 ULAZNICA U POSEBNOJ PRODAJI OSTVARUJU POPUST OD 60 KUNA
 
 
 
 
Ikona glazbene scene, svjetska latino zvijezda vraća se u Zagreb. Enrique Iglesias, obožavani latino lover, održati će koncert u Areni Zagreb 1. prosinca 2019. Turneja imena “All the hits Live” u Zagreb dovodi novu, raskošnu produkciju, fantastičnog Enriquea i sjajnu energiju. Ulaznice su u prodaji od utorka, 5. ožujka u pretprodaji preko Enriqeove službene stranice www.enriqueiglesias.com, a od četvrtka na svim prodajnim mjestima Eventima, te na www.eventim.hr.  
Enrique Iglesias vraća se u Zagreb sa spektakularnim showom s kojim će obožavatelje baciti u trans. Na turneji, u sklopu koje dolazi I u Hrvatsku, pjeva svoje najveće hitove poput Bailamos, Rythm Divine, Be With You, Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Hero i Bailando  - upravo one pjesme koje su na vrhu popularnosti svjetskih glazbenih ljestvica.
Zahvaljujući posljednjoj tehnologiji, Enrique će svojim obožavateljima pružiti vrhunski show koji uključuje puno specijalnih efekata, novu ogromnu pozornicu I LED ekran od 500 m2 te dva puta više rasvjete I pirotehnike nego do sada. Uz nezaboravne hitove, produkciju, energičnog I sexy Enrique, taj koncert će biti nezaboravan.
Enrique je glazbenik, autor, glumac, vlasnik dva Grammya I osvajač mnogih drugih glazbenih nagrada, Ovaj Latino lover, s prodajom preko 100 milijuna albuma, milijuna obožavatelja diljem svijeta, preko 2.6 milijardi pregleda samo jedne pjesme na You Tubeu 'Bailando'', u Zagrebu će još jednom prirediti pravi show. Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je sa mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.
S turnejom “All the hits Live” Enrique je već nastupao u Pragu, Budimpešti, Ljubljani, Oslu, Ateni, Kopenhagenu i Lisabonu. Samo je u Kijevu prodao ukupno 75.000 ulaznica za jedan koncert. Sjetimo li se samo posljednjeg rasprodanog koncerta, već je sada jasno da će se i za ovaj koncert tražiti ulaznica više.
Više o turneji pogledajte na: https://www.enriqueiglesias.com
 
ULAZNICE:
Ulaznice za ovaj koncert u  posebnu prodaju kreću 5. ožujka preko stranice www.enriqueiglesias.com na kojoj će svi najveći fanovi moći kupiti ulaznice s 50 kuna popusta po odabranoj kategoriji. Posebna prodaja počinje 5.ožujka u 10 sati i traje do 7. ožujka u ponoć.
 
U redovnu prodaju ulaznice kreću u četvrtak, 8. ožujka od 10 sati na svim prodajnim mjestima Eventim te na www.eventim.hr.  
 
 FAN PIT : 559 HRK
PARTER : 359 HRK
TRIBINA DOLJE: 489 /399/ 359 HRK
TRIBINA GORE: 289/ 249 HRK