arena zagreb arena zagreb
DogađanjaObavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Lepa Brena   >

Lepa Brena

14.12.2019


Najpopularnija pjevačica u regiji tako će 14. prosinca nastupiti u zagrebačkoj Areni, gdje je posljedni put zapjevala 2009. godine
 
Lepa Brena, pjevačica, glumica i jedna od najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije opet se vraća pred hrvatsku publiku. Najpopularnija pjevačica u regiji tako će 14. prosinca nastupiti u zagrebačkoj Areni, gdje je posljedni put zapjevala 2009. 
- Veselim se nastupu na najvećoj zagrebačkoj pozornici. Inače sam ‘control freak’ i cijeli show koji ću predstaviti u Zagrebu sama sam osmislila. Ovim putem pozivam sve da mi se pridruže na koncertu u Areni jer ćemo napraviti večer za pamćenje – kaže Brena. 
Već desetljećima koncerti Lepe Brene jamstvo su nezaboravnog glazbenog iskustva, a svakim svojim nastupom i dalje dokazuje zašto je bila i ostala jedna od najvećih zvijezda u regiji. Tako je bilo I prošle godine u beogradskoj Štark Areni gdje je proslavila rođendan i 35 godina uspješne karijere. Na trosatnom koncertnom showu Brena je neumorno pjevala stare i nove hitove, a posebno se pobrinula za scenski nastup presvlačeći se u raskošne kostime i haljine u kojima je izgledala poput kraljice. 
Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate u Zagrebu spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici. U bogatoj karijeri snimila je 21 album, 5 filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima "Hajde da se volimo". Prva je pjevačica koja se 1989. spustila helikopterom na koncertu u Sofiji, a ujedno je i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.
Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert mogu se kupiti od ponedjeljka, 14. svibnja u sustavu Eventim.