arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Sportska događanja   >   KSW   >

KSW

09.11.2019


KSW, najveća europska promocija mješovitih borilačkih vještina (MMA) dolazi u Zagreb 9. studenog. Priredba KSW 51 održati će se u Areni Zagreb pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića.
 
Promocija sa sjedištem u Poljskoj nastavlja svoju europsku ekspanziju nakon nekoliko iznimno uspješnih događaja u Irskoj, Dublin i Engleskoj, London, sada će po prvi put posjetiti balkansku regiju i sa sobom dovest neke od svojih najvećih zvijezda.
 
Veliki povijesni sudar peterostrukog osvajača titule najjačeg čovjeka svijeta Mariusza Pudzianowskog (12-7) i bosanske zvijezde bodybuildinga i društvenih mreža Erka Juna (3-0) dogoditi će se na ovoj povijesnoj priredbi.
 
Nakon što su obojica savršeno debitirali u KSW-u  i ostvarili pobjede nokautima ranije ove godine borac iz Zagreba, Filip „Nitro“ Pejić (14-2-2) i srpski borac srednje kategorije Aleksandar „Joker“ Ilić (12-2) također će se boriti na ovoj priredbi. Hrvatski borac Antun Račić (23-8-1) boriti će se za upražnjenu titulu bantam kategorije, a povratak u KSW imati će i uvijek uzbudljivi Vaso Bakočević (39-18-1) 
 
KSW slovi za jednu od vodećih svjetskih MMA promocija koja je u posljednje tri godine nominirana za 'Promociju godine' u svjetskim MMA izborima i drži rekord najveće MMA priredbe ikad održane u Europi.
 
Poznavajući  njihovu mješavinu visoko kvalitetnih borbi, adrenalinskih akcija i zabave, KSW je događaj koji ne smijete propustiti.




Ukoliko želite nabaviti ulaznice online molim vas pratite sljedeće linkove: