arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Lepa Brena- DRUGI DAN   >

Lepa Brena- DRUGI DAN

15.12.2019



 
Najpopularnija pjevačica u regiji rasprodala je ulaznice za nastup 14. prosinca u zagrebačkoj Areni, a novi koncert zakazan je  dan kasnije. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim
 
Pjevačica i glumica pred zagrebačku publiku vraća se nakon deset godina pauze no ovaj put čak dvaput. Lepa Brena rasprodala je prvi koncert u Areni Zagreb 14. prosinca no kako je njen nastup u organizaciji Star produkcije izazvao toliko veliki interes publike, dodan je još jedan koncert i to 15. prosinca 2019. godine.
- Presretna sam što ću se nakon toliko godina vraćam u zagrebačku Arenu kao i zbog velikog odaziva ljudi. Izgleda da imam najbolju publiku na svijetu. Veselim se ponovnom dolasku u Zagreb i vjerujem da će svi uživati u nastupu koji im pripremam - kaže Brena.
Već desetljećima njezini koncerti jamstvo su dobrog provoda, a svakim nastupom i dalje dokazuje zašto je jedna od najvećih zvijezda u regiji.
Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate u spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici. U bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet  filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima "Hajde da se volimo", a ujedno je i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.
Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert mogu se kupiti od danas u sustavu Eventim.