arena zagreb arena zagreb
DogađanjaObavijesti
Početna   >   Događanja   >   Sportska događanja   >   Masters of Dirt   >

Masters of Dirt

28.12.2019

 
 
NOVI DATUM: „Masters of Dirt Total Freestyle“ motocross spektakl u Areni Zagreb održat će se 28. prosinca ove godine
Najbolji svjetski freestyle virtuozi na motociklima, biciklima i quadovima dolaze u Zagreb, no zbog logističkih razloga show će se održati krajem prosinca umjesto sredinom listopada
Zvijezde freestyle vratolomija dolaze u Arenu Zagreb 28. prosinca ove godine u sklopu turneje „Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019“. Svi posjetitelji koju su već kupili ulaznice za stari datum, mogu iste koristiti za novi datum te nisu potrebne nikakve dodatne zamjene. U slučaju da posjetitelji koji su kupili svoje ulaznice ne mogu doći na događanje koji će se održati 28. prosinca, iz bilo kojeg razloga, mogu zatražiti povrat novaca do 12.10.2019. na info@eventim.hr ili na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice.
Program i lokacija ostaju isti, stoga sve posjetitelje u Areni Zagreb očekuje adrenalinski spektakl prepun nevjerojatnih skokova i flipova na motociklima, quadovima, planinskim i BMX biciklima u izvedbi virtuoza koji će izvoditi najluđe trikove na svijetu i skakati do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metara uz miris spaljenih guma, zvukove službenog Masters of Dirt DJ-a Mosakena te „Fuel Girls“ plesačica iz Velike Britanije.
Organizatori pripremaju prije službenog „Masters of Dirt“ showa u prosincu i teaser event u samom centru Zagreba, 16. listopada, kada će dio izvođača pokazati djeliće svojih performansa na postavljenim rampama i na najbolji mogući način predstaviti spektakl koji će se održati u prosincu u Areni Zagreb.
„Zbog tehničkih i logističkih razloga morali smo odgoditi događanje za kraj godine, no kako bismo se iskupili našim vjernim obožavateljima, ali i privukli nove, odlučili smo organizirati pravu adrenalinsku poslasticu za sve Zagrepčane i njihove goste u strogome centru grada te na taj način najaviti samo dio nezaboravnog spektakla koji će se održati u Areni Zagreb 28. prosinca. Sve detalje otkrit ćemo uskoro.“, izjavio je Danko Stefanović iz RTL Musica, organizator „Masters of Dirt Total Freestyle“ šoua u Hrvatskoj.
Glavna zvijezda „Masters of Dirt“ spektakla u Areni Zagreb bit će mega popularni FMX šampion Kai Haase koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara. Uz Kaija očekuje se i nastup Alesa Rozmana koji će izvesti backflip na svojem quadu te dolazak zvijezde freestyle planinskog bicikliranja Adolfa Silve koji će izvesti  triple backflip na svom mountainbike biciklu.
Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 220 do 420 kuna (ovisno o kategoriji ulaznice) za odrasle osobe te od 110 kuna do 300 kuna za djecu od 6 do 12 godina, dok djeca mlađa od 6 godina imaju besplatan ulaz uz uvjet da ne zauzimaju dodatnu stolicu. Također su dostupne posebne VIP i Diamond Experience ulaznice, a moguće je ostvariti i grupne popuste.
Sve novosti o „Masters of Dirt Total Freestyle“ spektaklu te najave izvođača kao i njihovih nevjerojatnih točaka možete pratiti na službenoj web stranici https://www.mastersofdirt.com/.
DIAMOND EXPERIENCE • ulaznica sadrži posebne pogodnosti,. Da bi posjetitelji mogli biti informatirani o pogodnostima uz kupnju ulaznice potrebno je ostaviti podatke za kontakt posjetitelja – e-mail i kontakt broj. Podaci će biti proslijeđeni organizatoru – RTL Muzičko izdavaštvo d.o.o.
 
Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, uz prethodnu najavu.
Djeca do 5 godina ulaze besplatno.