arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Sportska događanja   >   HRVATSKA VS. NJEMAČKA   >

HRVATSKA VS. NJEMAČKA

23.10.2019.


U predvečerje Europskog prvenstva koje će sljedeće godine zajednički organizirati Austrija, Norveška i Švedska te nastavka kvalifikacija ženskih ekipa, mnoge reprezentacije koriste priliku da provjere svoju spremnost uoči toga natjecanja.
Tako su Hrvatski rukometni savez i Njemačka rukometna federacija u EHF tjednu dogovorili dvostruki susret ženskih i muških reprezentacija u Zagrebu i Hannoveru.
Za sve izbornike to je idealna prilika da provjere u kakvoj su im formi igrači, ali i da detaljno razrade program priprema muških reprezentacija za Europsko prvenstvo 2020. godine, a ženskih da analiziraju što je napravljeno u prva dva kola kvalifikacija za njihov EURO koji će se održati potkraj te godine u Danskoj i Norveškoj.
Njemačke reprezentacije među najboljima su u svijetu, i veliki izazov za svaku reprezentaciju. Naši su dečki imali s njima posljednji veliki okršaj na Svjetskom prvenstvu u siječnju u Koelnu i poraženi su 22:21, te su tako ostali bez borbe za medalju, a rukometašice su ljetos igrale u doigravanju za Svjetsko prvenstvo. Nakon remija u Koprivnici, u uzvratnom susretu su poražene 25:21.
U zagrebačkoj Areni igra se u srijedu 23. listopada u 17:00 susret ženskih reprezentacija, a u 19:30 nastupaju muške selekcije.
Dan kasnije leti se zajedničkim charterom u Hannover, gdje se igra 26.listopada. Susret muških reprezentacija je u 14:30, a ženskih u 17:30 sati.
Obje reprezentacije u jednom danu, na jednom mjestu nismo imali dugo i zato se nadamo da će prijatelji rukometa prepoznati spektakl u Areni koji se priprema i doći podržati naše reprezentacije. Rukometaši su posljednji susret u Areni igrali na Europskom prvenstvu 2018. godine, a rukometašice nisu nikada nastupile u toj dvorani.
Karte po cijeni od 70 i 100 kuna, za spektakl u Areni, mogu se kupiti na sljedećim INA-inim maloprodajnim mjestima:
Zagreb-Dugave-istok, Ulica SR Njemačke 1a
Zagreb-Dubrava, Dankovečka 2
Zagreb-Langov trg, Trg Josipa Langa 13
Zagreb-Miramarska, Miramarska cesta 25
Zagreb-Stupnik-zapad, Jadranska avenija 4
Zagreb-Zapruđe, Avenija Dubrovnik 25
Varaždin-Krležina, Ulica Miroslava Krleže 8
Dio karata može se kupiti i on line putem sustava www.ulaznice.hr

Dobrodošli i vidimo se u Areni!