arena zagreb arena zagreb
Uskoro u areni



Obavijesti
Početna   >   Uskoro u areni   >   Đorđe Balašević    >

Đorđe Balašević

26.12.2019



ĐORĐE BALAŠEVIĆ - ARENA ZAGREB - 26.12.2019.
 
U Zagrebu je prosinac mjesec koji se posebno iščekuje. Osim standardnih adventskih dana koji kreću s 1.12., ono što se s nestrpljenjem među Zagrepčanima čeka je potvrda i najava sad već pomalo tradicionalnog koncerta Đorđa Balaševića.
Potvrda je stigla! Na službenoj Facebook stranici Đorđa Balaševića objavljeno kako će 26. prosinca u Areni Zagreb dogoditi susret Balaševića i 'njegovih'.
Posebna veza između Balaševićeve publike i Balaševića brzo je potvrđena - prodaja ulaznica krenula je u ponedjeljak 21. listopada, a u samo par dana prodano je pola kapaciteta Arene Zagreb!
Nakon prepune pulske Arene ovog ljeta, publika širom Hrvatske ima priliku za novo druženje s najvećim romantičarom ovih prostora, a sve upućuje na to da će koncert biti, kao i svi njegovi do sada, rasprodan, i to puno ranije od samog datuma događanja.
S obzirom na veliki interes, preporučujemo onima koji još nisu nabavili svoju ulaznicu, da požure.
Ulaznice se mogu kupiti fizički na prodajnim mjestima Ticketshopa, te online na www.ticketshop.hr.
https://www.ticketshop.hr/hr/e/ore-balasevic-arena-zagreb-26122019/2670/
Cijene ulaznica su slijedeće:
Donje Tribine - 220 kn
Gornje Tribine - 180 kn
Parter - 150 kn
Lože - 800 kn
Važne informacije: ulaznice koje su kupljene online prilikom ulaska u Arenu Zagreb moraju biti isprintane na A4 bijelom papiru i presavinute po označenim mjestima kako bi ih se moglo očitati na ulaznim tripodima Arene Zagreb.
U skladu s odlukom organizatora, sve osobe s invaliditetom u kolicima imaju gratis ulaznicu za mjesta koja su predviđena za osobe u kolicima dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice za mjesta koja su pored mjesta za osobe u kolicima.
Ulaznice za osobe s invaliditetom se mogu podignuti na jednom od ticketshop fizičkih prodajnih mjesta uz obavezno slanje potvrde o invaliditetu te ime i prezime osobe koja će preuzeti gratis ulaznicu na mail support@ticketshop.hr
Popis prodajnih mjesta provjerite ovdje: https://www.ticketshop.hr/hr/pos-list/