arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Sajam vjenčanja 2020   >

Sajam vjenčanja 2020

31.01.- 02.02.2020.


 Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom.

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata čak 22. godinu za redom u Areni Zagreb, od 31. siječnja do 2. veljače, kao regionalno najveća, najraskošnija i najoriginalnija manifestacija vjenčane tematike. Tradicionalno, od svojih početaka zagrebački je Sajam vjenčanja dobrotvornog karaktera te s domaćim zvijezdama na gala reviji i donatorskom akcijom pomaže štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu, i to uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače)
Nakon Opatije i Osijeka, nacionalni projekt Sajam vjenčanja stiže u Zagreb i grandioznu Arenu Zagreb, gdje će od 31. siječnja do 2. veljače na više od 5.500 m2 ugostiti preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja. Već 22. godinu za redom na Sajmu vjenčanja Zagreb posjetitelje očekuje bogat i sadržajan program - saloni vjenčanica i dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, fotografi, dekorateri, oganizatori vjenčanja te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti, kao i šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti...
Dobrotvorna akcija Sajma vjenčanja za djecu s prirođenim srčanim bolestima
Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže najmlađima, a već par godina njegovo je dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu, s ciljem prikupljanja sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici Udruge, a u Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima i svake se godine rađa još najmanje 500. Unatoč tome, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još je uvijek iznimno niska. Stoga će zagrebački Sajam vjenčanja uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače) podržati djelovanje Udruge kroz tombolu za posjetitelje i gala dobrotvornu reviju u subotu, 1. veljače u 18 sati. Tada će domaće zvijezde prošetati pistom u vjenčanicama i večernjim haljinama te pokazati svu raskoš vjenčane mode, a reviju će nastupom otvoriti glazbenica i kantautorica Mia Dimšić.
Na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb otkrijte trendove u vjenčanoj modi, kako cvijećem i slasticama 'začiniti' dan iz snova, koje je vjenčano prstenje 'in'... Inspirirajte se za vaš najromantičniji dan i uživajte u kreairanju vlastite vjenčane priče!
Radno vrijeme Sajma vjenčanja Zagreb je od 31. siječnja do 2. veljače 2020. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.


Sajam vjenčanja Zagreb 2020., Arena Zagreb – PROGRAM
Petak, 31. siječnja
14.00 Otvaranje sajma
17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2020. godinu
Otkrivamo kako uklopiti boju godine i u vaše vjenčanje, koje su lokacije najpoželjnije za vjenčanja na otvorenom, sve o royal stilu i elopement vjenčanjima te brojnim drugim neodoljivim trendovima. Vjenčanja su uvijek in!
18.30 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma
 
Subota, 1. veljače
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
13.00 Degustacija slastica
Vrhunski domaći slastičari predstavljaju neodoljive okuse vjenčanih torti, savjetuju kako odabrati i dekorirati idealnu tortu, te koji su to savršeni slatki darovi. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.
14.00 Cvjetni savjeti
Otkrivamo trendove, ali i tajne profesionalaca, kako odabrati vjenčani buket iz snova, dekoracije te detalje u skladu sa stilom i lokacijom vjenčanja.
15.30 Modna revija
18.00 Gala donatorska modna revija
20.00 Zatvaranje sajma
Nedjelja, 2. veljače
10.00 Otvaranje sajma
12.00 Modna revija
15.00 Kako oblikovati savršen izgled na dan vjenčanja
Trendovi u ljepoti i modne poslastice neodljiv su dio pripeme za vjenčanje. Uz savjete profesionalaca otkrijte sve o top frizurama, make upu, njezi i pripremama za veliki dan.
16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? (Ivana Grabar by Pink Pen)
17.00 Modna revija
20.00 Zatvaranje sajma
 
 
Radno vrijeme Sajma vjenčanja u Areni Zagreb je od 31. siječnja do 2. veljače 2020. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.