arena zagreb arena zagreb
DogađanjaObavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Sajam vjenčanja 2020   >

Sajam vjenčanja 2020

31.01.- 02.02.2020.


Sajam vjenčanja Zagreb – najveći sajam vjenčane tematike u regiji
Dođite na Sajam vjenčanja Zagreb od 31. siječnja do 2. veljače u Arenu Zagreb i budite dio najveće, najraskošnije i najoriginalnije manifestacije vjenčane tematike u regiji!
Na 22. Sajmu  vjenčanja očekuje vas više od 200 izlagača iz vjenčane industrije, od salona vjenčanica dizajnera muške mode, cvjećara i slastičara, fotografa, zlatara, organizatora vjenčanja te ostalih predstavnika koji pokrivaju sve segmente prilikom organizacije vjenčanja.  Uz bogatu izlagačku ponudu, posjetitelje očekuje raznolik trodnevni program – šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja.
Zaštitno lice Sajma vjenčanja prekrasna je plesačica Valentina Walme, koja oduševljava zaraznim osmijehom i ljepotom. Valentina će biti i posebna gošća Sajma vjenčanja u Areni Zagreb te će otvoriti gala modnu reviju plesom.
Sajam vjenčanja Zagreb nastavlja svoje dobrotvorno djelovanje usmjereno prema Udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.
Stoga posjetite Sajam vjenčanja, inspirirajte se za vaš dan iz snova i uživajte u kreairanju vlastite vjenčane priče! Radno vrijeme: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.
Saznajte više na www.vjencanja.story.hr