arena zagreb arena zagreb
Uskoro u areniObavijesti
Početna   >   Uskoro u areni   >   Toni Cetinski   >

Toni Cetinski

30.05.2020Izuzetno uspješna turneja #samoljubav Tonyja Cetinskog doživljava svoj vrhunac.
 
Nakon što je u sklopu spomenute turneje, obišao gotovo cijelu regiju, ali i svijet, na red je došlo nešto zaista posebno.
 
Glazbeni događaj, koji se ne propušta - #samoljubav i Tony Cetinski, 30.05.2020., u Areni Zagreb!
 
Tridesetogodišnja karijera, brojne nagrade i priznanja, rasprodane dvorane, Arene, bezvremenski hitovi, ali i ono najvrijednije, ljubav svoje publike, samo je mali dio njegovog glazbenog opusa.
 
Sve ovo još je jedna potvrda Tonyjeve vrijednosti, kao i najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav, te svega što radi zajedno sa svojom cijelom ekipom.
 
Sudeći po dosadašnjim održanim koncertima u sklopu turneje, Tony je s publikom podijelio savršeni glazbeni program, koji apsolutno nikoga nije ostavio ravnodušnim.
 
Fantastično balansirajući pjesmama i odličnim humorom, iz koncerta u koncert, zadovoljava sve glazbene apetite publike, koja sa sobom ponese samo najljepše uspomene.
 
'#samoljubav tour, dosada je vidjelo preko pola milijuna ljudi u regiji, ali i svijetu! Na red dolazi i Zagreb, 30.05.2020.! Svoju ulaznicu, možete kupiti putem sustava Eventim.hr, već danas.
Nemojte kasnije reći, da vas nismo upozorili na vrijeme
J ', poručio je Tony Cetinski.
 
I zato, već sada, upišite u svoje kalendare datum 30.05.2020., jer toga dana, #samoljubav događa se u Areni Zagreb, na koncertu Tonyja Cetinskog!