arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Željko Joksimović   >

Željko Joksimović

18.04.2022 u 20:00h



Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, Željko Joksimović nakon tri godine ponovno u Zagrebu,  18. travnja 2022. godine u zagrebačkoj Areni
„Presretan sam što se vraćam u Zagreb nakon tri godine. Hrvatska i zagrebačka publika je jako probirljiva i zahtjevna i svaki koncert u Zagrebu za mene je veliki izazov i na meni je da opravdam njihova očekivanja te da im uzvratim dobrom glazbom i energijom, odličnom i profesionalnom produkcijom” izjavio je Željko Joksimović.
U pitanju je pjevač zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta koji je ostvario niz zapaženih uspjeha na Euroviziji kao izvođač ili kompozitor s pjesmama „Lane moje“ (2004.), „Lejla (2006.) te „Nije ljubav stvar (2012.). Na repertoaru zagrebačkog koncerta bit će poznate pjesme poput „Nisam te zbog lepote voleo“, „Nije ljubav stvar“, „Leđa o leđa“, „Milimetar“, „Drska ženo plava“, „Ponelo me“ i mnoge druge. 
Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u prodaji su od 25.studenog 2021 g. u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima.
Producent koncerta je tvrtka „Music time” doo iz Zagreba.
Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno Arenu Zagreb.