arena zagreb arena zagreb
DogađanjaObavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Sajam vjenčanja 2022   >

Sajam vjenčanja 2022

11.- 13.03.2022.

Sajam vjenčanja 2022.


  
Planirate vjenčanje? U potrazi ste za lokacijom iz snova? Tražite savjet kako odabrati savršenu vjenčanicu, ali i odijelo? Koje vjenčano prstenje je 'in'? Kako se pripremiti za veliki dan, gdje savladati plesne korake za prvi ples? Koje je cvijeće dostupno za vaš datum vjenčanja? Vi pitate, a mi poručujemo: odgovore potražite na Sajmu vjenčanja u Zagrebu!
Usprkos izazovima vremena u kojem živimo nova sezona vjenčanja je pred nama, a najbolji način za pronalazak svega potrebno i za vaše vjenčanje iz snova je posjet najvećem i najuspješnijem događaju vjenčane tematike, zagrebačkom Sajmu vjenčanja. Zato, budući mladenci, kume i kumovi, djeveruše, zaljubljenici u svijet vjenčanja, rezervirajte svoje vrijeme te od 11. do 13. ožujka 2022. posjetite Sajam vjenčanja u Areni Zagreb, gdje vas očekuju brojni izlagači iz svijeta vjenčanja - saloni vjenčane muške i ženske mode, dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, fotografi, dekorateri, catering kuće, restorani, hotelijeri, organizatori vjenčanja te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti...
Na 23. zagrebačkom Sajmu vjenčanja posjetitelje očekuje i sadržajan program, prezentacije vjenčanih trendova te zanimljive radioince, a posebna su poslastica atraktivne sajamske pogodnosti i popusti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanih proslava.
Radno vrijeme Sajma vjenčanja:
Petak 11. ožujka od 14 do 20 sati
Subota 12. ožujka od 10 do 20 sati
Nedjelja 13. ožujka od 10 do 19 sati
Ulaz na događanje je moguć uz predočenje COVID potvrde.
Vidimo se!
www.story.hr/Vjencanja