arena zagreb arena zagreb
Uskoro u areni



Obavijesti
Početna   >   Uskoro u areni   >   Celine Dion   >

Celine Dion

18.03.2023.

SVJETSKA GLAZBENA ZVIJEZDA PRVI PUT U HRVATSKOJ

 Globalna pop ikona nastupit će 18. ožujka 2023. u Areni Zagreb u sklopu velike svjetske turneje “Courage”, a kupljene ulaznice vrijede za novi datum
 
 
ZAGREB – 29. travnja 2022. - Dok se Celine Dion nastavlja oporavljati od nedavnog zdravstvenog problema, pjevačica je najavila da, nažalost, ponovno mora odgoditi europski dio svjetske turneje “Courage”, u sklopu koje je, 25. lipnja trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. Novi datum koncerta je 18. ožujka 2023. godine. Prije nego što se pojavila pandemija u ožujku 2020., Celine Dion završila je prva 52 nastupa na turneji,
no nedavno je liječena od grčeva mišića koji joj onemogućavaju nastup, a njezin oporavak traje dulje nego što se nadala.
 
- Jako mi je žao što moramo promijeniti planove za našu europsku turneju još jednom. Prvo smo morali prebaciti koncerte zbog pandemije, a sada su tu moji zdravstveni problemi zbog kojih moramo odgoditi neke koncerte, a nažalost, moramo neke i otkazati. Dobra vijest je da se osjećam malo bolje, ali ide jako sporo i to je frustrirajuće za mene. Moram biti u vrhunskoj formi kad sam na pozornici i iskreno, ne mogu dočekati. Ali, još jednostavno nisam spremna… Dajem sve od sebe da se vratim na razinu na kojoj moram biti kako bih mogla dati sto posto na svojim koncertima, jer to je ono što vi zaslužujete – iskrena je Celine.
 
https://bit.ly/3OGpHU1
 
Sama Celine je u svojem najnovijem obraćanju publici i javnosti vrlo iskreno, poštujući svoju publiku, kojoj je zahvalna na strpljenju i lojalnosti, izrazila želju za što skorijim povratkom. Također je poslala poruku mira i ljubavi, te podrške ljudima u Ukrajini u želji da rat završi čim prije.
 
- Uvjeren sam da će se 18. ožujka 2023. u Areni Zagreb dogoditi dosad neviđen produkcijski i umjetnički spektakl! Upravo smo u Londonu na jednom kongresu na kojem sam sa Celininom menadžmentom i mogu potvrditi da svi s nestrpljenjem čekamo koncert u Zagrebu. Na ovom koncertu radim više od desetljeća, čekam je godinama.. Svi joj želimo najviše zdravlja i ne sumnjamo kako će koncert u Zagrebu zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe – izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije i organizator zagrebačkog koncerta.
 
Koncert u zagrebačkoj Areni, 18. ožujka 2023. predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup jedne od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop glazbe. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od petka, 29. travnja 2022. do ponedjeljka, 30. svibnja 2022. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.