arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Dalmatino   >

Dalmatino

21.12.2022.



VELIKI KONCERT DALMATINA U ARENI ZAGREB 



Ivo Jagnjić
i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, prošle su godine proslavili 20 godina grupe koja iza sebe ima zavidan broj uspjeha te impresivan niz koncerata po Hrvatskoj, ali i po svijetu. 
 
Prvi album izdali su 2001., Cukar i sol, osvojili su Porina za novog izvođača godine, zlatne i srebrne ploče, a neke od pjesama kao što su Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke, Ditelina s čet'ri lista, kao i najnoviji singl Refužo danas su već dio opće pop-kulture. 
 
U novu 2022. godinu Dalmatino je ušao sa željom da i dalje budu izrazito koncertno aktivni te da posjete neka mjesta gdje još nisu svirali, ali i neke dvorane koje su im želja još iz djetinjstva.  
 
Tri su puta rasprodali koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu, u svome Splitu su do zadnjeg mjesta ispunili legendarnu dvoranu Gripe, a za kraj godine najavili su najveći koncert svoje karijere, koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati 21.12.2022. u organizaciji Lion Events-a!
 
Svi zajedno čekamo koncert u zagrebačkoj Areni na kojem će Dalmatino izvesti svoje mnogobrojne hitove!
 
Budite dio ovog velikog glazbenog spektakla s kojim će adventsko predbožićno vrijeme u Zagrebu dobiti jednu novu dimenziju uz glazbene čarolije fenomenalnog Dalmatina! 
 
Ulaznice za koncert Dalmatina u Areni Zagreb 21.12.2022. potražite u sustavu Eventim.