arena zagreb arena zagreb
DogađanjaObavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   GIBONNI- drugi dan   >

GIBONNI- drugi dan

10.03.2023.Gibonni je prije samo nekoliko tjedana najavio proslavu 35 godina karijere velikim koncertom u Areni Zagreb, a da ga se publika zaželjela ništa ne dokazuje više nego činjenica da je koncert rasprodan u rekordnom roku! Srećom po sve njegove obožavatelje, dodan je novi datum - 10. ožujka 2023.!

Prije nekoliko dana Gibonni je objavio i novu pjesmu "Pijesak nošen vjetrom". Četvrti je to singl s EP-a "U po ure", koji je istovremeno dobio i sjajan prateći video spot u režiji Matka Petrića. Otvara ga moćna gitara Vlatka Stefanovskog, stalnog suradnika na Gibonnijevim albumima od kraja devedesetih. U kombinaciji sa svjetski glasovitom ritam sekcijom koju smo upoznali još na "Mirakulu", a koju čine basist Pino Paladino i bubnjar Manu Katche, to je prava tour de force / demonstracija moći vrhunske ekipa glazbenika, rasna rock pjesma je i jedan od budućih koncertnih favorita. Uz violinu sjajnog Marka Ramljaka i dojmljivi zvuk masinqua, iza kojeg ponovo stoji Haddis Alemayehu Haddinqo, opet smo u čas na world music terenu koji se opet pretapa u dinamičnu 'pjesmu divlju', pravu rock himnu, za koju nema sumnje da će vam se na prvu uvući pod kožu.
Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije" samo su neke od onih zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte. I za novi datum koncerta u Areni Zagreb, Gibonni je najavio da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja.
Gibonni je i za drugi koncert u Areni Zagreb osigurao poseban paket za one koje je nazvao "službenim udvaračima". Specijalni kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore. 
Ulaznice za Gibonnijev drugi koncert u Areni Zagreb koji podržava bravo! u prodaju kreću 2. siječnja 2023. i možete ih nabaviti u sustavu Entrio. 
 
VAŽNE INFORMACIJE:
  • Djeca do 7 godina starosti ulaze besplatno, isključivo ukoliko sjede na tribinama u krilu roditelja.
  • Osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na preuzimanje gratis ulaznice, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za preuzimanje vaših ulaznica, kontaktirajte nas na e-mail adresu: info@entrio.hr
  • VAŽNO - zbog specifičnog procesa kontrole ulaza, sve ulaznice kupljene online, putem www.entrio.hr potrebno je obavezno ispisati na laserskom pisaču - u suprotnom, ulaz u dvoranu neće biti moguć.