arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Modular Homes Expo   >

Modular Homes Expo

04.- 07.05.2023.



Izložba montažnih kuća u Zagrebu - prva u Europi 

 
Modular Homes Expo je prva i jedinstvena izložba montažnih i modularnih kuća u Europi koja će se održati u Areni u Zagrebu, od 4. do 7. svibnja 2023. godine. 
 
Izložba će pokazati najnovije trendove i inovacije u dizajnu i izgradnji montažnih objekata, povezujući posjetitelje s više od 40 profesionalaca u industriji. Izlagači će pokazati svoja održiva, pristupačna i lijepa stambena rješenja te niz usluga koje zadovoljavaju jedinstvene potrebe i preferencije stanovanja. 
 
Posjetitelji sajma imat će priliku susresti se s proizvođačima, pregledavati prilagodljive tlocrte i istražiti novosti u energetski učinkovitim i održivim materijalima. Osim toga, na izložbi će biti uključeni i predstavnici kreditnih linija kako bi posjetitelji na jednom mjestu dobili informacije o financijskom dijelu izgradnje građevinskog objekta. Modular Homes Expo je krajnje odredište za otkrivanje beskrajnih mogućnosti gradnje montažnih kuća za sve buduće vlasnike kuće, izvođače radova ili arhitekte. 

Cijena ulaznice je 10 eura po osobi. Za više informacija o Modular Homes Expou i kupnji ulaznica na web stranici https://modularhomexpo.com/hr.