arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   MEGADANCE party   >

MEGADANCE party

09.02.2024.



 
Megadance Party je festivalsko-memorijalni glazbeni spektakl koji vraća duh diskoteka 90-ih kada je većinom dance glazba hrvatskih autora živjela svoje najbolje dane.
U festivalskom stilu, odabirom najvećih glazbenih hitova na koje smo plesali u klubovima na kontinentu i obali uz nastupe uživo nekih od najvećih imena domaće glazbene scene Arena Zagreb će na jednu noć postati najveća diskoteka u Hrvatskoj. Memorijalno ćemo se prisjetiti i onih koji više nisu među nama, ali njihovi hitovi itekako jesu.

Očekuje vas više od 20 najpoznatijih imena od ere 'programa tvog kompjutera' do 'tick tocka', a najviše onih iz 'tuc tuc' vremena. Uz njih plešu najbolji plesači današnjice na podršku DJ-a iz poznatih zagrebačkih klubova te voditeljsko 'brušenje atmosfere' mnogih poznatih voditelja. Dva, tri, četiri ili više sati najbolje glazbeno-plesne atmosfere kakvu gotovo zasigurno nećete ponovo doživjeti uživo vratit će vas u najbolje dane kraja prošlog milenija. Za očekivati je da bi se na podiju zajedno mogli naći tri generacije: djed-tata-unuk. Jer, sigurno neće biti hita kojem bar refren nećete zapjevati.

Zaplešimo i zapjevajmo zajedno za dobra stara vremena.

 
www.megadance.party