arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Dino Merlin   >

Dino Merlin

09.12.2023



 

Taman kad pomislimo da nas oko Dine Merlina više ništa ne može iznenaditi, shvatimo da ovog sarajevskog umjetnika s pravom nazivaju najvećim glazbenim čarobnjakom današnjice.

Za nešto više od 24 sata od puštanja ulaznica u prodaju za njegov koncert u Areni Zagreb 8. prosinca, sve ulaznice su doslovno razgrabljene!

To nije uspjelo ni najvećim svjetskim zvijezdama koje su do sad posjećivale hrvatsku metropolu. Svi žele biti dijelom njegove nove turneje "Mi" koja već od prošle godine obara rekorde posjećenosti u cijeloj Europi. U Zagrebu je zavladala prava groznica, 'Merlinomanija'.


Za sve obožavatelje iz Hrvatske, ali i regije, koji nisu stigli u ovako ekspresnom roku nabaviti ulaznicu za ovaj najavljeni zagrebački spektakl, službeno je potvrđeno kako će se koncert ponoviti već idući dan, u subotu 9. prosinca.

Kakva vijest, kakva publika, kakvi ljudi... Ovi koncerti u prosincu postat će novi praznici ljubavi i emocija i našu emotivnu vezu će zauvijek učiniti neraskidivom, kazao je, vidno ganut, glazbeni superstar iz Sarajeva nakon što je primio vijest o još jednom trijumfu i rekordu koji je postigao u svojoj bogatoj karijeri.


Koncerti u prosincu bit će Merlinovi treći i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni. Posljednji put nastupio je tamo u prosincu 2016. u okviru svjetske turneje "Hotel Nacional" koja je okupila gotovo milijun posjetitelja na čak četiri kontinenta. Vijest o njegovu povratku u Zagreb daleko je odjeknula jer već sedam godina hrvatska metropola željno iščekuje ovog umjetnika. Sjetimo li se prošlogodišnjih rasprodanih koncerata u prvom dijelu dvoranske turneje - u Rijeci, Zadru, Osijeku, Varaždinu, u svakom je gradu bio isti problem - nije bilo dovoljno karata za sve koji su htjeli uživati u neponovljivom doživljaju njegovih koncerata. Zbog apsolutne pomame za ulaznicama na svaki koncert u svim gradovima turneje "Mi", vrijedi što prije osigurati svoje mjesto, a do jedinstvenog događaja uživo u Zagrebu, i ako niste uspjeli nabaviti ulaznice za već odavno rasprodani spektakl u pulskoj Areni 12. kolovoza, čaroliju njegove glazbene kreativnosti možete slušati i na službenom YouTube kanalu koji broji više od milijardu pregleda i više od 600 tisuća vjernih pretplatnika na glazbu koja uvijek iznova dirne točno u dušu.