arena zagreb arena zagreb
DogađanjaObavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   DOMU MOM   >

DOMU MOM

13.01.2024KONCERT 'DOMU MOM' U ARENI ZAGREB
Veliki koncert domoljubne glazbe održat će se 13. siječnja 2024.
 
Prvi veliki koncert domoljubne glazbe u organizaciji Laudato TV-a održat će se 13. siječnja 2024. u 20 sati. Ovaj događaj okupit će brojna poznata imena. Dosad su svoje sudjelovanje potvrdili: Mate Bulić, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Dražen Zečić, Meri Cetinić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Marko Škugor, Zaprešić Boys, kvartet Gubec i Rajko Suhodolčan, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Vokalisti trogirske katedrale, a ovom velikom koncertu pridružit će se i drugi.
 
Na koncertu će izvođači pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja, od hrvatskog sjevera i juga do hrvatskog istoka i zapada. Posjetitelje očekuju poznate pjesme, nezaboravni dueti, večer prepuna emocija, ponosa i zahvalnosti. Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, a redatelj Ivan Miladinov.   Izvršna producentica koncerta je Ksenija Abramović.
 
Laudato TV, koji je kao organizator koncerata 'Progledaj srcem' afirmirao suvremenu duhovnu glazbu, ovim događajem želi potaknute i mlade autore na bavljenje domoljubnom tematikom i ljubavi prema svom podrijetlu, narječju i kraju.
 
Kupnjom ulaznica pomaže se organizacija koncerta i rad obiteljske televizije Laudato TV. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim i Galerijama Laudato.