arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Place2Go 2024   >

Place2Go 2024

18.- 20.01.2024.



Vodeći turistički stručnjaci i poznati influenceri stižu na Place2Go sajam turizma
 
Jedanaesti međunarodni sajam turizma PLACE2GO od 18. do 20. siječnja predstavit će brojne domaće i međunarodne destinacije i turističke trendove. Uz domaće i regionalne izlagače, posjetitelji će dobiti priliku upoznati se s egzotičnim destinacijama poput Indije, Madagaskara, Maldiva i Indonezije, novootkrivenom Saudijskom Arabijom, ratom pogođenom Ukrajinom, a posebna pažnja bit će posvećena destinacijama iz susjedstva poput Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, te hrvatskim destinacijama koje pripremaju posebne programe i ponude.
Izlagači sa svih strana svijeta
„Put oko svijeta u 3 dana“ ugostit će više od 200 izlagača iz 20-tak zemalja iz različitih područja turizma: hotelijerstva, putničkih agencija, turističkih zajednica, kruzing kompanija, charter tvrtki, blogera, putopisaca i drugih stručnjaka. Prvi dan sajma rezerviran je za poslovne posjetitelje i aktualne trendove u turizmu, a za akreditaciju se potrebno prijaviti putem istoimene PLACE2GO aplikacije.
Burza putovanja
Novost narednog sajma je dio koji smo nazvali „burza putovanja“ na kojem će posjetitelji moći uplatiti željeno putovanje uz prigodne sajamske popuste te dobiti sve informacije „iz prve ruke“.
Zanimljiva predavanja i paneli
Tijekom petka i subote, međunarodni sajam turizma PLACE2GO bit će okrenut ljubiteljima putovanja i onima koji će to tek postati. Običaje, okuse, nošnje, kulturu svijeta osim iz perspektive izlagača, posjetiteljima će predstaviti i panelisti: poznati hrvatski putopisci, blogeri i influenceri..
O sajmu
PLACE2GO, vodeći turistički sajam u regiji, tijekom deset godina ugostio je više od 113 500 posjetitelja, a na sajmu je dosad sudjelovalo oko 700 izlagača iz 38 država te više od 40 sponzora.