arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Aco Pejović   >

Aco Pejović

14.02.2024



Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla! Koncert nagrađivane regionalne glazbene zvijezde Ace Pejovića koji će se održati 14. veljače 2024. u Areni Zagreb u organizaciji koncertne agencije Lion Events ponovno će biti najljepši poklon mnogim njegovim obožavateljima na Valentinovo.

Uoči prošlog Valentinova, zagrebačka publika je u prepunoj Areni Zagreb istinski uživala u koncertu jednog od najboljih glazbenika regije koji je trajao više od tri i pol sata i ispratila ga s oduševljenjem i ovacijama. Mnoštvo upita svih onih koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za prošli koncert, ali i onih koji jedva čekaju ponovno uživati u koncertu uveliko su doprinijeli da se Aco Pejović vrati u zagrebačku Arenu već za sljedeće Valentinovo.

Aco Pejović će svojim hitovima poput ‘’Da si tu’’, ‘’Godina i jače’’, ‘’Sve ti dugujem’’, ‘’Jednom se živi’’ ponovno domaćoj publici podariti koncert za pamćenje. Kroz brojne nastupe, popularni pjevač stekao je naklonost najšire publike, ali i kolega glazbenika i glazbenih kritičara, a na svojim koncertima izvodi i bezvremenske skladbe legendarnog pjevača narodne glazbe Tome Zdravkovića. Prisjetimo se da je baš Aco Pejović za potrebe autobiografskog filma ‘’Toma’’, koji je doživio ogromnu gledanost, posudio svoj glas pa vjerujemo će pjesme poput ‘’Zbog Ljiljane’’, ‘’Ponoć je’’, ‘’Svirajte noćas samo za nju’’ još jednom odzvanjati zagrebačkom Arenom.

Zagrebačka publika već se pretplatila na koncerte Ace Pejovića za Dan zaljubljenih pa ne sumnjamo da će proslavljeni srpski pjevač svojim obožavateljima i svima prisutnima do tada pokloniti i neke nove hitove te pripremiti pravu glazbenu poslasticu i u 2024. godini.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl koji će se 14. veljače 2024. održati u Areni Zagreb potražite u sustavu Eventim.