arena zagreb arena zagreb
Uskoro u areniObavijesti
Početna   >   Uskoro u areni   >   Marija Šerifović   >

Marija Šerifović

08.03.2024Regionalna pop zvijezda Marija Šerifović,
priprema spektakl za dan žena u Areni Zagreb! 
Na sceni je od 2003. godine, kada je izdala album 'Naj-najbolja', a najveći uspjeh doživjela je samo četiri godine kasnije. 
Marija je 2007. godine, pjesmom 'Molitva' predstavljala Srbiju na Euroviziji u Helsinkiju te time svojoj državi osigurala pobjedu i dolazak ovog prestižnog glazbenog natjecanja u Beograd. Svakim narednim albumom nizala je velike uspjehe, a može se pohvaliti i knjigom i filmom koje je objavila 2013. godine. 
Uvijek svestrana, direktna i stručna, dodatno je privukla pažnju javnosti sudjelovanjem u regionalno poznatom showu 'Zvezde Granda' gdje je već šestu sezonu članica žirija i mentorica kandidatima. Iza nje su brojni uspješni koncert. Nekoliko je puta rasprodala koncerte u beogradskoj Štark Areni, u dvorani Zetra u Sarajevu, u Sava centru u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci, Zagrebu,… 
U listopadu 2023. izdala je šesti album pod nazivom 'Dolazi ljubav'. Na njemu se našla i duetska pjesma s Matijom Cvekom koja je publici u regiji, a ponajviše u Hrvatskoj privukla veliku pažnju. 
Pjesmama 'Deo prošlosti', 'Pametna i luda', 'Sama i nervozna', 'Nije ljubav to', 'Svoja i tvoja',… te brojnim drugim, publici će prirediti noć za pamćenje!