arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Ostala događanja   >   Sajam GAST   >

Sajam GAST

23.- 25.02.2024.



Najveći gastro događaj u ovom dijelu Europe - GAST 2024 u Zagrebu!

Tradicionalni, 28. međunarodni sajam GAST održat će se po prvi put u Zagrebu, u terminu od 23. do 25. veljače 2024. godine. Sukladno povećanom interesu izlagača i partnera te raznovrsnijih i brojnijih stručnih sajamskih događanja, poslovnih i grupnih posjeta, domaćin trodnevnog GAST-a 2024 bit će Arena Zagreb.
Prema svim najavama i pokazateljima, GAST 2024 bit će najveći hrvatski nacionalni gastro događaj u ovom dijelu Europe koji će na jednom mjestu, okupiti do sada najveći broj izlagača i posjetitelja od onoga zabilježenog prije corona krize i to ne samo iz regije, već i cijele Europe.
Održavanjem u Zagrebu, sajam GAST omogućava izlagačima da svoje HORECA poslove ugovore na nacionalnoj razini i u pravo vrijeme pripreme za nadolazeću turističku sezonu te time ostvare još veći poslovni potencijal. Sama Arena Zagreb, na do sada najvećoj sajamskoj površini, otvara ekskluzivne mogućnosti te moderan način prezentacije i promocije pred potencijalnim klijentima i konkurencijom.
GAST 2024, već 28 godina omogućava direktnu promociju i ugovaranje poslova pred turističku sezonu, uz posjet brojnih glavnih aktera turističke scene: hotelijera, ugostitelja, iznajmljivača iz Hrvatske i regije.
Sajam će kroz niz specijaliziranih sajmova biti centralno mjesto okupljanja ciljane publike, poput proizvođača hrane, pića, ugostiteljske opreme, vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača i vlasnika ugostiteljskih objekata, kao i kreatora gospodarskih politika i donositelja političkih odluka. Bit će to istodobno zapažena stručna manifestacija sa svim aktualnim temama iz segmenta ugostiteljstva i turizma te grana koje se na njega naslanjaju, ali i gastronomski festival okusa i mirisa autohtonih jela i pića iz cijele Hrvatske i regije.
Svojim posjetiteljima GAST 2024 u Areni Zagreb ponudit će mnoštvo degustacija, prezentacija, radionica, roštiljada i kulinarskih show-ova od koji će neki, već tradicionalno, biti humanitarnog karaktera.
Sajam GAST - Pravo mjesto pripreme turističku sezonu!