arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   STING   >

STING

27.05.2024.



Zagreb, 20. studenog 2023. - Dobitnik 17 Grammyja i jedan od omiljenih umjetnika današnjice, Sting, vraća se u Hrvatsku, a održat će poseban koncert My Songs u zagrebačkoj Areni 27. svibnja 2024. godine. Ovaj nastup označava nastavak njegove velike svjetske turneje koja je osvojila publiku diljem SAD-a, Europe, Azije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Australije. Ulaznice su u prodaji od  petka, 24. studenog, a mogu se osigurati u sustavu Eventima.
 
My Songs je živopisan i dinamičan koncert kojim Sting predstavlja istoimeni album, a predstavlja suvremenu interpretaciju Stingovih najpoznatijih hitova te publici daje istinski doživljaj njegove bogate karijere - kao člana grupe The Police, ali i one individualne. Nakon što je čak šest dana za redom napunio prestižni londonski Palladium, ugledni britanski magazin The Times Stinga je prozvao vještim umjetnikom zlatna opusa, a turneju pravim glazbenim masterclassom. Koncert koji je prožet njegovim bezvremenskim hitovima poput “Fields of Gold,” “Roxanne,” “Every Breath You Take,” “Message in a Bottle,” i bezbrojem drugih kultnih pjesama, The Telegraph je ocijenio kao rijetku poslasticu dok je The Guardian istaknuo Stingovu uzvišenu pop alkemiju bez premca. Tijekom turneje, Stingu će se na pozornici pridružiti naelektrizirani rock bend.
 
Članovi Stingovog Fan Cluba imaju mogućnost osigurati svoje ulaznice prije početka generalne prodaje i to putem njegove službene stranice www.sting.com. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od ovog petka, 24. studenog, a može ih se osigurati na svim prodajnima mjestima Eventima kao i putem online sustava www.eventim.hr. Sve ostale informacije o turneji I Fan Clubu mogu se pronaći na službenoj stranici. www.sting.com.