arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Glazbena događanja   >   Karlovačko Live   >

Karlovačko Live

16.12.2011

Na jučerašnjoj press konferenciji u zagrebačkom klubu H2O predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher najavio je ovogodišnju turneju Karlovačko live.
Zvijezde turneje su Jelena Rozga i Momčilo Bajagić Bajaga.
Ovo dvoje glazbenika, najavljuju organizatori, zajedničkim će snagama osigurati savršenu prigodu za uživanje u lijepim trenucima s prijateljima uz Karlovačko pivo. Kao najavu turneje Jelena je na presici pjevala svoj novi hit "Razmažena", a Bajaga je podsjetio okupljene zašto ga nazivaju jednom od najvećih zvijezda bivše Jugoslavije kad  je otpjevao svoj besmrtni hit iz 1985. "Ti se ljubiš (na tako dobar način)".
Deveta po redu Karlovačko live turneja započet će 27. studenoga u Splitu (Spaladium Arena), a potom se nastavlja 4. prosinca u Zadru (Dvorana Krešimir Ćosić), zatim 9. prosinca u Varaždinu (Gradska sportska dvorana), 11. prosinca u Osijeku (NŠD Gradski vrt), 16. prosinca u Zagrebu (Arena), 18. prosinca u Rijeci (Dvorana Mladosti), 26. prosinca u Bjelovaru (Školsko športska dvorana), 27. prosinca u Karlovcu (Sportska dvorana), te završava koncertom u Puli 28. Prosinca (Dom sportova).
Karte za koncerte će se moći kupiti od 26.listopada u sistemu Eventim (prodajna mjesta potražite na www.eventim.hr ), i uskoro na ostalim mjestima koja će biti objavljena na www.harma.hr