arena zagreb arena zagreb
Događanja



Obavijesti
Početna   >   Događanja   >   Sportska događanja   >   Svjetsko prvenstvo u dvoranskom motokrosu   >

Svjetsko prvenstvo u dvoranskom motokrosu

13. i 14. studeni 2009.-OTKAZANO

FIM Freestyle Motocross World Championship je službeni događaj Svjetskog prvenstva licenciranog od strane FIM-a (Fédération Internationale de Motocyclisme – Međunarodne Motociklističke Federacije). FIM World Championship i "NIGHT OF THE JUMPS" su identični događaji i garantiraju vrhunski događaj sa motociklističkim izvedbama od strane prvoklasnih svjetskih vozača.

"The NIGHT of the JUMPs" je najveći svjetski međunarodni Freestyle Motocross događaj i predstavlja najstarije Europsko freestyle natjecanje. Ove godine natjecanje je ušlo u svoju četvrtu sezonu, a za 12. kolo – 13. i 14.studenog 2009. natjecanja odabran je upravo Zagreb. U posljednjim sezonama događajima je prisustvovalo preko 500.000 posjetitelja. Hrvatska publika po prvi puta imati će priliku uživo vidjeti izuzetnu adrenalinsku predstavu svjetske klase. Vratolomne i nevjerojatne poteze vrhunskih vozača pratit će i bogati audio i vizualni efekti.
Nakon tri europljana koji su do sada osvajali naslov svjetskog prvaka, borba za tron ove će godine biti još teža, broj natjecatelja iz raznih zemalja veći, a težina staze na još višoj razini. Nakon 14 kola natjecanja najbolji svjetski freestyler biti će okrunjen na finalu u Brazilu.
Više informacija o Night of the jumps možete pronaći na www.ifmxf.com  .

Ulaznice možete kupiti na web stranici www.eventim.hr  .

 

Galerija fotografija